Hjälp med tjänsten

Glömt användarnamn och/eller lösenord


Gå till sidan Glömt ditt lösenord?. Fyll i den e-postadress du använde när du skapade kontot så skickar vi en länk till dig som du kan använda för att skapa ett nytt lösenord.

Stänga av påminnelser eller Ändra påminnelseintervall


Logga in och gå till Påminnelser som finns under menyalternativet Min hälsa. Väl där kan du ändra intervall eller stänga av påminnelsefunktionen. Kom ihåg att spara efter valt alternativ. Om ditt konto inte har en koppling till en e-postadress kan du inte få påminnelser i nuläget. Detta gäller även i de fall då kontot inte har en koppling till en e-postadress men du angett en e-postadress vid eget användaravtal.

Radera konto


För att radera ditt konto behöver du logga in och sedan klicka på Ändra profil (till vänster om logga ut länken i menyn upptill). På höger sida finns Ta bort mitt konto. När du tar bort ditt konto stängs kontot av men uppgifterna finns kvar i 30 dagar utifall du skulle ångra dig. Under denna tid kan du återaktivera ditt konto genom att skicka ett e-postmeddelande till . Om du inte har kvar ditt referensnummer som visas direkt efter att kontot togs bort, vänligen ange det användarnamn och den e-postadressen som gällde för kontot.