Ny uppdatering för HW-apparna tillgänglig

2018-03-02

Vi har glädjen att informera om att en ny version av vår app nu finns tillgänglig för Android och iOS. Den innehåller en uppdaterad design och förbättrad säkerhet genom möjlighet att använda tvåstegsverifiering om du så önskar. 

 

Du som redan har iOS-appen installerad uppdaterar appen precis som du uppdaterar andra appar. Du som ännu inte installerat appen till en iOS-enhet kan göra det genom att gå till App Store och söka på "HealthWatch". Du kan också använda följande länk: 

 

https://itunes.apple.com/se/app/healthwatch/id1035687142?mt=8 

 

Du som har Android-appen installerad behöver avinstallera vår app för att för att få den nya versionen och fortsatta uppdateringar. Du kan göra det genom att öppna inställningarna för din enhet, klicka på "Applikationer" eller motsvarande, och därefter på "Applikationslista" eller motsvarande. Leta sedan upp "HealthWatch" i denna lista och klicka på den. Klicka på knappen "Avinstallera". När avinstallationen är färdig, kan du gå till Play Store, söka efter "HealthWatch" och installera vår app. Du kommer då få den senaste versionen.  

 

Du som ännu inte installerat appen till en Android-enhet kan göra det genom att gå till Play Store och söka på "HealthWatch". Du kan också använda följande länk: 

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=se.healthwatch.nativeapp.HealthWatch&hl=se